Företaget

Nose AB, vår svenska del av verksamheten startade 1999, som en av pionjärerna inom utveckling av metoder och lösningar för doftkommunikation och odöreliminering i allmänna miljöer. Det hela startade med ett nytt sätt att förvandla eteriska växtoljor till mikrodroppar, som gick att sprida i luften. Samarbeten etablerades med likartade företag i världen vilka idag jobbar i ett gränsöverskridande nätverk. I början hade vi tiotalet doftoljor att laborera med för att idag hantera flera hundra, plus kunnande av att genomföra egna kvalificerade doftutvecklingsprojekt. Dessutom möjliggör tekniken en minskad förekomst av virus och bakterier i luften vilket vi ser som nästa stora utvecklingssteg i vår verksamhet.

 

Företaget är idag verksamt inom områdena: doftmarknadsföring, luftförbättring och odöreleminering, samt bedriver konsult- och utbildningsverksamhet inom doft-utveckling/användning. Vi jobbar direkt mot slutkund, såväl som i partnerskap tillsammans med andra aktörer inom sinneskommunikation.

 

R E F E R E N S E R finns bland ledande företag inom hotell, spa-, retail-, konferens-, museums- och övrig verksamhet i Sverige och internationellt. Kontakta oss vid intresse om vad vi gjort och kan göra för er.

 

 

 

 


© Nose AB 1999-2018 | Epost: nose@hmco.se | Ph +46 (0)70 652 2395 | https://www.facebook.com/nosesweden | Design site: HMCO AB.


Webbkarta
Logga in


DirektOnline