Produkter

En doft är en förnimmelse av en viss typ av molekyler som träffar människans luktorgan. För att kunna frigöra och styra dessa molekyler används olika metoder och maskiner. För s k atmosfärdoft använder vi certifierade doftspridare omvandlar eteriska oljeblandningar till gasform genom s k kalldiffusering. Metoden ger en ofarlig, driftsäker och lättkalibrerad miljö, som dessutom är mycket kostnadseffektiv, då doftmediat frigörs och utnyttjas till 100%.

Nose AB jobbar med 100% certifierade lösningar och bara med råvaror godkända av IFRA (International Fragrance Association)

 

 

Nya AA Aroscent Universal är vår nya universalmaskin, som går att koppla samman med ventilation, sätta upp på väggen, ställa på ett bord eller hänga upp i elskenor i taket. Maskinen har en patenterad doftcontainer för enkel hantering och en hög funktionalitet. Och som alltid när det gäller professionell doftkommunikation eller odöreleminering så används tekniken kalldiffusering vilket ger en behaglig miljö och en låg doftmediaförbrukning.

 

doftatmosfär diffuser signaturdoft reed diffuser

 

hotelldoft butiksdoft

 

 

Broschyr Aromax.

Broschyr Aroslim.

För lösningar hotell, butik, köpcenter & offentlig miljö, klicka på denna länk.
 
 

© Nose AB 1999-2018 | Epost: nose@hmco.se | Ph +46 (0)70 652 2395 | https://www.facebook.com/nosesweden | Design site: HMCO AB.


Webbkarta
Logga in


DirektOnline